KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

För att skapa ett konto och handla hos oss måste du ha fyllt 18 år och du vara utbildad nagelterapeut. När du köper produkter från Severinas Beauty.se innebär det att du godkänner våra allmänna villkor. Beställningar kan endast göras via vår webshop. Vid frågor eller om du behöver support är du välkommen att kontakta oss på support@severinasbeauty.se

PRISER

Priserna är angivna i svenska kronor. Alla priser anges exklusive moms. Severinas Beauty reserverar sig för eventuella felskrivningar och prisändringar. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

BETALNING

Betala med Klarna: Du kan välja om du vill betala direkt, betala senare eller dela upp din betalning, utgå från vad som passar dig bäst. Klarnas villkor gäller se www.klarna.se

Kortbetalning: Betala med Visa eller MasterCard kontokort tryggt och säkert över Internet direkt efter din beställning. 

Betala med Swish!

LEVERANS- OCH FRAKTKOSTNAD

Leveranstiden inom Sverige är vanligtvis 2-5 dagar. Kostnaden är 49,00 SEK. Fraktfritt vid beställningar över 700 SEK plus moms inom Sverige.

ÅNGER-, RETUR- OCH BYTESRÄTT

Du som kund har i enlighet med Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (”Lagen om distansavtal”) alltid 14 dagars ångerrätt vid köp på Internet. 

Hos oss på Severinas Beauty har du full retur- och bytesrätt (”Öppet köp”) i 14 dagar från och med det datum då köpet genomfördes.

För att byta din vara gäller att:

– Varan är oanvänd och felfri.
– Originalförpackningen är i oförändrat skick (obruten försegling).
– Kvitto eller faktura finns att uppvisa.
– Ange orsak till varför du vill byta din vara
– Bifoga kvitto eller faktura

Vid byte av varor står du själv för fraktkostnaden.

Vid retur var noga med att förpacka varan i ordentligt transportemballage, som när varan levererades till dig. Tänk på att du är ansvarig för att varan är hel när den kommer fram till oss. Så fort vi har kontrollerat din retur får du ett tillgodo-kvitto för de returnerade produkterna.

REKLAMATIONER

Om du har fått fel vara, om varan är skadad eller om det är något annat fel på varan, var vänlig kontakta oss på support@severinasbeauty.se innan du returnerar produkten. Ange alltid ditt ordernummer i mailet. Bifoga en digital närbild om produkten är skadad samt ytterligare en bild om det finns yttre skador på paketet. Om du ser att paketet är skadat redan vid leverans, kontakta oss genast.

Fraktkostnad för reklamation betalar vi.

SEKRETESSPOLICY

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@severinasbeauty.se